1987

Megalapítottam egy barátommal a LAKILUX Gmk-t, többféle profillal, de a fő profillá a futófénycsövek, futófény-elektronikák gyártása lett.
1989
 
COLORS Fényreklám Studio néven magánvállalkozásommá vált. Ekkor már a vidámparkok fényeit, elektronikus vezérléseit is készítettük szerte az egész országban. Közben kifejlesztettem többféle elektronikát, mikroprocesszoros vezérlőt, valamint elkezdtük gyártani a fényújságokat, főleg nagy méretben, izzós kivitelben, elsősorban vidámparkosok részére. Közben a reklámtáblák gyártását is felvettük gyártmányaink közé.
1997
Magánvállalkozásból született meg a GENESIS Trade Bt., melynek egyik profiljában folytattam a fényreklámok és elektronikák gyártását. Kis műhelyben, kis létszámmal, de nagy kedvvel, szaktudással, minőségi, versenyképes, de szolíd árakkal.
2014
Cégünk a piaci viszonyokat követve átalakult Genesis Trade Hungary KFT -re. Továbbra is fő profil a LED fényújságok készítése. Ekkorra már kifejlesztettük a LED video falak, valamint a LED fényújságok full-color -os változatának gyártását is
Vállalkozásunk MAGYAR minőségű berendezéseket ajánl Önök számára !

Várjuk szeretettel!
Németh Attila
    ügyvezető


Copyright © 2003 - 2021. Genesis Trade Hungary Kft. All rights reserved. Designed by Genesis
LED Fal, Fényújság Gyártás és Forgalmazás         Elsők között a minőségben !