Általános Szerződési Feltételek

A Genesis Trade Hungary Kft szabadon módosíthatja az Általános Szerződési Feltételeket.
Minden módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege megjelenik a cég weboldalán. Jelen szerződési feltételek a Genesis Trade Hungary Kft. termékeinek vásárlására, szállításra, jótállásra, és szervizelésére vonatkoznak.

Általános információk
Cégnév: Genesis Trade Hungary Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-186061
Adószám: 24855024-2-41
Közösségi adószám: HU24855024
Bankszámlaszám: 11703006-20473202-00000000 OTP Bank
Székhely: 1037 Budapest, Solymárvölgyi út 136.
Telefon/fax: +36 1 280 9283
Telefon mobil: +36 30 92 1077
email: fenyreklam@fenyreklam.hu
weblapok: fenyreklam.hu; fenyujsag.hu; fényújság.hu
műhely, szerviz: 1193 Budapest, Táncsics M.u.8. fsz.

Termékek, árak
Termékeink saját gyártású, tervezésű programokkal, elektronikákkal, és import beszerzésből származó alkatrészekből állnak.
A honlapon feltűntetett árak esetleges elírásáért gyártó nem vállal felelősséget. A termék pontos eladási áráról gyártó személyesen, vagy
e-mail válaszlevélben ad tényleges felvilágosítást.
Fizetési módok:
banki előre utalással
átadástól számított 8 munkanapos banki utalással (csak leinformálható, rendezett anyagiakkal rendelkező ügyfelek részére)
helyszíni készpénzes fizetéssel
utánvéttel

Rendelés, szállítás
Rendelés előtt vevő kijelenti, hogy elolvasta, és elfogadja az itt olvasható Általános Szerződési Feltételeket. Amennyiben a rendelést a gyártó a Vevő által kért módon nem tudja teljesíteni, azt következmény nélkül felmondhatja. A megrendelt terméket Vevő a helyszínen veheti át (műhely), vagy futár szolgálattal kérheti annak elszállítását. Amennyiben a futár szolgáltatást veszi igénybe, köteles a csomagot ellenőrizni, hogy sérülés mentesen, és hiánytalanul megkapta. Ha sérülést tapasztal, ne vegye át a csomagot, és jelezze a futárnak annak
okát. A szállítást vevőnek kell megtéríteni annak átvételekor a helyszínen.

Garancia, jótállás, szavatosság
A Genesis Trade Hungary Kft - mint gyártó -, által készített berendezéseire, forgalmazott termékeire 1 év (egy év) szerviz jótállást, szavatosságot vállal a Ptk. szerint. A jótállási idő kezdete a számla és a garancialap dátuma. A jótállási idő alatt jelentkezett, jótállás, és szavatosság körébe tartozó hibákat gyártó költségmentesen javítja. A garancia, illetve jótállási idő alatti meghibásodás ingyenes javításához Vevő köteles bemutatni a garancia lapot, vagy a gyártótól kapott számlát. Gyártó nem tartozik jótállással, szavatossággal a természetes elhasználódásból származó történésekért, illetve a berendezés illetéktelen szétszedéséből, szerelési kísérletből, helytelen installálásból, nem rendeltetésszerű használattól, valamint elemi csapásból (villám, jégeső, stb) eredő kár esetén. A képernyőn esetlegesen megjelenő pixel hibák garanciális javítása akkor érvényesül, ha meghaladja a képernyőn lévő összes LED-ek számának n/512 részét.
A garanciális javítások átfutási ideje 1-2 hét, de fenntartjuk a jogot arra, hogy ezen idő hosszabb is lehet indokolt esetben. (pl. alkatrész hiány). A teljes garancia nem foglalja magába az esetlegesen felmerülő szállítás költségét, azt minden esetben a Vevő állja. Amennyiben Vevő kér helyszíni jótállásos javítást gyártótól, annak kiszállási költsége megtérítendő, és a javítandó berendezést biztosítani kell földfelszíni javításhoz. (leszerelt állapotban).

A garanciális, jótállási meghibásodások érvényesítési helye: 1193 Budapest, Táncsics M.u.8. fsz. (műhely)
bejelentési telefonszám: +36 30 942 1077
ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a hatályos Ptk., illetve a Magyarország jogszabályai az irányadók.
ÁSZF érvénybe lépése: 2017.04.01.

Általános Szerződési Feltételek letöltése pdf formátumban

 


Copyright © 2003 - 2021. Genesis Trade Hungary Kft. All rights reserved. Designed by Genesis
LED Fal, Fényújság Gyártás és Forgalmazás         Elsők között a minőségben !